2016 Conference

Smiley face

The Business of Ageing Conference 2016 

The Business of Ageing Conference was held on Wednesday 15 June 2016 at the RACV City Club in Melbourne.

The exclusive event brought together an expert line-up of speakers to share their insights on the opportunities presented by an ageing population, including Morris Miselowski, Business Futurist, Paul Gregersen, Chief Executive at Estia Health and Ross Miller, General Manager St George Retail Banking. They were joined by a panel of thought leaders to engage in positive discussion and debate on how we adapt to an ageing population and create opportunities. Panellists included:

  • Mr Gerard Mansour, Commissioner for Senior Victorians
  • Professor Deborah Ralston, Professor of Finance, Monash University
  • Ms Georgina Williams, Group Executive, Engagement, Advocacy and Brand, Australian Super
  • Ms Alison Monroe, Chief Executive Officer, Sageco
  • Ms Louise Rolland, Executive Director, People & Advisory, Ernst  & Young
  • Professor Philip Taylor, Director of Research, National Seniors Australia

Flick through the photos and video interviews with the speakets and panellists from the forum here.

Program of events

Click here to download a PDF version of the Program.

Timing Session

09.00-10.00
60 mins

Registration
Arrival tea and coffee

10.00-10.15
15 mins

Welcome
MC: Ms Beverley O’Connor
Welcome by National Seniors Australia

10.15-10.45
30 mins

Mr Morris Miselowski, Business Futurist, Eye on the Future
Session 1: Seeing the business opportunities of an ageing population

10.45-11.15
30 mins

Keynote 1
Mr Paul Gregersen, CEO Estia Health

11.15-12.00
45 mins

Panel 1
1. Mr Gerard Mansour, Commissioner for Senior Victorians
2. Prof Deborah Ralston, Professor of Finance, Monash University
3. Mr Paul Gregersen, CEO, Estia Health
4. Ms Georgina Williams, Group Executive, Engagement, Advocacy and Brand, Australian Super

Moderated discussion on keynote presentation

12.00-12.30
30 mins

Question and answer session
Audience questions and discussion on keynote presentation and panel discussion

12.30-1.30
60 mins

Lunch
Session 2: Adapting the workplace for an ageing workforce

1.30–2.00
30 mins

Keynote 2
Mr Ross Miller, General Manager, St George Retail Banking

2.00–2.45
45 mins

Panel 2
1. Mr Ross Miller, General Manager, St George Retail Banking
2. Ms Allison Monroe, CEO Sageco
3. Ms Louise Rolland, Executive Director, People & Advisory, Ernst & Young
4. Prof Philip Taylor, Director of Research National Seniors Australia

Moderated discussion on keynote presentation

2.45–3.15
30 mins

Question and answer session
Audience questions and discussion on keynote presentation and panel discussion

3.15–3.45
30 mins

Afternoon tea and close

 

Every voice counts!
Add yours by joining National Seniors today.

Featured Article